Betalen en retourneren

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

 iDeal
Met iDeal kan je makkelijk en veilig online aankopen afrekenen.

Paypal
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.
Omdat Paypal betalingen ontvangen vrij duur is, ben ik genoodzaakt om deze kosten deels door te berekenen aan de klant. Voor een betaling via Paypal reken ik € 1.00

Zelf overmaken
U Kunt ook zelf het bedrag van uw bestelling overmaken.
NL98 KNAB 0254 8772 81 op naam van Hippeplaatjes onder vermelding van het factuurnummer.

Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen nadat het bedrag op mijn rekening staat.
Staat het bedrag na 8 dagen nog niet op de rekening word de bestelling geannuleerd

Betalen bij afhalen
Komt u uw bestelling zelf bij ons afhalen (alleen op afspraak mogelijk), dan kunt u bij ons aan de deur contant betalen of met pin.

Onder rembours:
U besteld via onze website en betaald aan de postbode.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hippeplaatjes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@hippeplaatjes.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.